Kamis, 12 April 2018

G-GLOBAL, is een gedecentraliseerd consultingplatform op basis van BLOCKCHAIN.


G-GLOBAL? is een gedecentraliseerd overlegplatform op basis van BLOCKCHAIN ​​en
G-GLOBAL biedt ook informatie aan nieuwkomers aan BLOCKCHAIN-technologie door centra te bouwen voor hun ideeën. Over het algemeen delen ze informatie over zaken als technische ondersteuning, startkapitaal, personeel en juridische ondersteuning. Het bepaalt het niveau van productiviteit en professionele competentie door een innovatieve aanpak te bieden voor het oplossen van bedrijfsproblemen. G-GLOBAL Counselling biedt antwoorden op vragen als het werven van middelen voor mensen en geld.

en slechts een klein percentage van de mensen die echt proberen maximale resultaten te bereiken, tonen passie, toewijding en passie. We hebben speciaal personeel nodig om speciaal werk te doen, maar vinden het heel moeilijk. Met de hulp van G-Global kunnen leden van over de hele wereld toegang krijgen tot de kennis en ervaring van onze expertcommunity om onze problemen op te lossen.

Alle transacties die worden uitgevoerd op het G-Global platform zijn gebaseerd op Ethereum en Blockchain, evenals de gecodeerde details van gegevens en bestandsinformatie die zijn opgeslagen met behulp van het IPFS-protocol.

Project voordelen

Transparantie door blockchain-technologie.

Vertrouwen. De financiële relaties op het platform worden beheerst door slimme contracten. De kosten van elk consult moeten vanaf het begin worden bepaald, geld wordt alleen overgedragen als de service te goeder trouw wordt uitgevoerd.

Systeem rating. dit biedt een mogelijkheid voor beginners en ervaren werknemers, omdat het contract aan de gang is, heeft elke deelnemer een individuele rang gevormd.

Machine learning. De hoofdversie van het platform zal een standaard zoekfunctie implementeren voor verschillende criteria.

Commissie evenredig. Platformkosten worden in G-GLOBAL-tokens in rekening gebracht tegen een tarief van 15% van het totale aantal transacties.

Verwijzingsprogramma. Elke gebruiker kan nieuwe leden uitnodigen en 15-30% van de systeemwinsten ontvangen. Dit zal de marketingkosten voor de aantrekkingskracht van nieuwe experts en klanten verlagen.

Optimalisatie van bureaucratie en belastingen. Voor specialisten is het veel winstgevender om diensten via platforms aan te bieden dan om op traditionele wijze een baan te vinden.

G-Global Token

G-Global-kaarten worden alleen uitgegeven tijdens ICO. Tags zijn gebaseerd op de ERC20-standaard van de Ethereum-blockchain. Tokens vormen een praktisch onderdeel van het bedrijfsplatform. De lancering van het globale token G is te wijten aan het onvermogen om het bedrijfsmodel van de bestaande code te implementeren. Na het voltooien van elke transactie in het ecosysteem, worden de servicekosten in rekening gebracht op G-Global-kaarten met een tarief van 0,6 denominaties per dollar betaald aan experts. De vergoeding is altijd 15% en is in dit geval gebaseerd op de tokenprijs op het moment van ICO $ 0,30. De absolute waarde van de kosten in de kaart zal veranderen wanneer de marktnotering van het token verandert. Adviesdiensten worden betaald met geld, de waarde wordt bepaald op basis van de instemming van de partijen.

• Token: G-Global Token

• Preico prijs: 0,1 USD

• Prijs: 1 G-Global Token = 0,3 USD

• Platform: Ethereum

• Ontvangen: ETH

• Minimale investering: 20.000 USD

• Zachte dop: 3000000 USD

• Harde kap: 50000000 USD

• Land: Estland

• Witte lijst / KYC: geen



Met de hulp van G-Global kunnen leden van over de hele wereld toegang krijgen tot de kennis en ervaring van onze expertcommunity. G-Global biedt professionals in veel loopbaangebieden de mogelijkheid om te praten over succes, vaardigheden, ervaring en hun belangrijke ideeën en informatie te delen. We bevorderen de beschikbaarheid van informatie en de vrijheid van meningsuiting voor iedereen, dus hebben we systemen ontwikkeld die professionals aanmoedigen om hun kennis en ervaring te delen.

Wegenkaart



Conclusie.

Omdat de wereld snel groeit, worden veel moderne bedrijven nu gedwongen om door te gaan naar de toekomst van technologie en wordt de levenscyclus van ontwikkeling steeds korter. Nu raken mensen gewend aan slimme fabrieken en slimme fabrieken. Meestal zal dit moderne bedrijf meegroeien met de rest van de wereld. Ons platform schept de voorwaarden die nodig zijn voor bedrijfsuitbreiding in een nieuw tijdperk en bedrijf in de toekomst, waarbij twee stromen van experts worden gecombineerd die investeren in competenties en stromen. Investeerders investeren resources, resources waarvan de competentietool nieuwe producten zal creëren. dan is de keuze voor de beste Decentrale Consulting Market G-global. laten we allemaal met ons meedoen, met G-Global.

TEAM



ADVISORY



Het belangrijkste motto van ICO is om twee hoofddoelen te bereiken:

Introductie en verspreiding van GBP
Ondersteuning voor belangrijke producten, annulering van fondsen en betalingsontwikkeling voor G Global Business Portal.
Het belangrijkste doel is om het aantal actieve gebruikers dat het aantal transacties verhoogt te vergroten en uiteindelijk te leiden tot de ontwikkeling van het platform en tot de kwantitatieve verbetering van de chipsnelheden. In principe is de tokensnelheid rechtevenredig met het aantal services. Naarmate het aantal services toeneemt, neemt de tokensnelheid gelijktijdig toe.


Het wereldwijde platform G zal in de loop van de tijd nieuwe hoogten bereiken en zal een van de grootste stadia van communicatie tussen de volkeren zijn. We zouden allemaal graag de inspanningen van de Kazachse regering waarderen om een heel nieuw idee te krijgen, G Global.

PARTNER



GELIEVE TE BEZOEKEN, VOLG DE SITES IN HIERONDER:

WEB PAGE: https://gglobal.io/
WITBOEK: https://gglobal.io/pdf/G-GlobalWPRus.pdf
Telegram: https://t.me/G_global_Eng
COM FACEBOOK: https://www.facebook.com/GGlobalProject/
TWITTER: https://twitter.com/GGlobal_Project
BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2934338.0

AUTEUR door: warna warni dunia

Bitcointalk Proile gebruikersnaam:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1850063

mijn portemonnee ETH: 0xD93BCAdFFbD283f8552b3a274B424f02c5CA2802

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Now it's very sick to get a job, mycro is the answer

Now being very sick to get a job and at mycro can help your work feel easy to do. What application is that? yes it's the Mycro Appl...