Minggu, 22 April 2018

概览 - INVOX FINANCE

摘要
Invox创建了发票融资的新平台,并使用区块链执行此操作。发票是买方从商家购买发票的地方,卖方可以快速赚取现金。从商家购买产品的人现在必须向买方支付非发票提供者。购买发票的投资者将获得补偿。 Invox的目的是为信任和透明对等方之间的贷款发票创建一个环境。还会有一个直接的奖励制度。该交易将根据使用智能区块链合同建立的规则执行。这消除了使用服务提供商进行交易。

将会有一个Invox令牌。这将使用以太坊网络。令牌将用于奖励使用该系统的卖家和买家。此外,令牌还将用于通过可信任的成员计划访问平台。每年都必须支付特殊代币以符合入会资格。

使用Invox创建的这个系统有很多好处。分散的职能使买家,卖家和投资者能够轻松地进行沟通,分享和连接。与传统方法相比,平台应该允许卖方降低融资利率。它还可以让投资者直接轻松访问。这种类型的投资通常只适用于大型银行或金融公司。这个平台将向许多希望将其添加到投资组合的新投资者开放。 Invox还可以为第三方应用程序服务提供商集成API,如身份验证。要阅读更多平台功能并了解更多关于公司的信息,可以看到此处显示的网站链接。

关于Invox Finance
Invox金融平台是一个发票分销平台,进入发票融资行业价值2.8万亿美元。
ABR Finance Pty Ltd的团队位于Invox Finance的后面。 ABR财务公司是一家成功的发票融资公司,并为澳大利亚各地的企业提供3000万澳元的发票。
ABR也将成为Invox Finance的第一个客户,它允许多个卖家和买家通过ABR Finance作为主要投资者来测试Invoke Financial Platform。

谁将使用Invox Finance Platform?

有卖家发票的卖家可以加速其现金流
投资者寻求更高的回报并使其投资组合多样化
将收到发票付款期限的买家更新并奖励发票验证
Invox令牌
结合Invox Finance平台,Invox令牌将在Ethereal Network上创建。

提供访问
Invox令牌将让卖家访问Invox金融平台。通过可信会员计划,每位卖家都需要支付一定数量的Invox代币作为年度会员资格才能进入该平台。

已执行的奖励工作
系统将通过Invox令牌奖励买家和卖家进行验证和发票支付。
Invox令牌传播
45%营销20%共同基金15%系统开发19%服务1%杂项费用
初始硬币优惠
做ICO的原因是通过Invox令牌销售优先考虑系统的会员资格。
Invox令牌将授权权利人通过可信会员计划访问Invox金融平台。通过参与Invox Finance两阶段筹款流程,您将有机会以折扣价获得Invox令牌。
ICO将分两部分进行,奖励系统奖励ICO之前参与者以及ICO本身。最大数量的Invox代币印刷将在Pre-ICO开始时发布,以及我们在Github的开源智能合约。
注册奖金30%
路线图和目标
阶段1
在初始阶段,团队将向Invox Finance投资超过50万澳元的现金,这笔投资用于创建早期社区,开发本白皮书,准备开展ICO,构建系统框架,最重要的是动态开票智能合同工程师。
阶段2
主要目标是完成ICO前期阶段,开始开发最低产品(MVP)并完成整个ICO。
第3阶段
一旦完全由ICO资助,我们将完成MVP并开始严格的用户测试,以确保优质产品的发布。

下载白皮书

与Invox财务团队见面:
ALEX MEZHVINSKY
创办人
ADAM MEZHVINSKY
创办人
丹尼尔唐
创办人
VICTORIA MEZHVINSKY
在律师之家
JOSE LUIS RAMIREZ
首席软件工程师
卢卡斯库伦
Lead Solidity开发商 - 承包商
HENRY SIT
业务发展经理
我们的顾问
ALEX MASHINSKY
战略顾问
DAVID LU
投资顾问
JP THOR
加密顾问
MICHAEL BACINA
法律顾问
Mo Hamdouna
ICO营销顾问
BORIS MEZHVINSKY
天使投资者
克里斯麦克洛克林
社区顾问
KYLE HORNBERG
运营顾问
JAMES WAUGH
Tokenomik顾问

更多信息:

书面:warna warni dunia
我的钱包ETH:0xD93BCAdFFbD283f8552b3a274B424f02c5CA2802

Rabu, 18 April 2018

eCoinomic.net - このプラットフォームは、暗号通貨ポートフォリオを管理するためのツールを提供します



こんにちは、以前の記事では、プラットフォームは仲介者として機能し、債権者とクライアントとの間の取引の信頼性を達成するための解決策にどのように到達するかを詳細に説明します。

簡単に言うと、eCoinomicの主なタスクの1つは、Crypto通貨が現地通貨の形で融資プロセスにおいて効果的で信頼できる保証の役割を果たす可能性を確認することです。 PlatFormはまた、Crypto通貨ポートフォリオを管理するためのツールも提供しますが、eCoinomicサービスを介して借りる良い方法に関連しています。



仲介者としてのスマート契約

だから、順番に。 すでに理解しているように、プラットフォーム参加者には2つのタイプがあります。 1つ目はローンを提供する人(さまざまな金融機関、銀行、資金など)です。 第2の種類は、暗号通貨市場における参加者のサークルからのクライアント、つまり、プラットフォームを使用して平等な通貨でローンを取得するユーザーです。

既に述べたように、krausejlaの一部として販売できる10の基本的な暗号化通貨またはCNCトークンのうちの1つが、参加が最も賢明な解決策になります。完了後、トークンが利用可能になるので、 購入時の現在の市場価値よりわずか20%高い。



ローンを取得する過程でユーザーから収集された手数料は、これらのトークンの助けを借りて専ら行われ、ローンの金額に依存します。 したがって、最小ローン金額が200ドルの場合、ユーザーはCNCトークンごとに10ドルの手数料を、最大$ 10,000の手数料を支払う必要があります。手数料は60ドルです。

信用義務の履行を保証するための賢明な契約は、非常に簡単に整理されています。 ローンを取得しようとするユーザーは、ローンの返済を保証する担保としてスマートな契約でブロックされている一定量の暗号通貨を入金し、その後即座にローカルの通貨でローンを受け取る必要があります。 イベントのさらなる進路は、ローンの返済の成功に左右されます。



手数料(利息)と共に、時間外に完全に信用義務が満たされた場合、暗号通貨の約束としてブロックされ、完全に彼に返却されます。 ローンは正常にカバーされているとみなされます。

ローンの返済に問題がある場合、シナリオはわずかに変更されます。 ブロックされた暗号化通貨(約束)は、機関が資金を全額返済し、すべての与信債務を履行するようにするために、ローンの適時の返済に使用されます。



暗号化通貨の形の保証金は、ローンを返済するために支払われなければならない金額と自動的に交換されます。この後に担保として入金された資金の少なくとも一部が残っている場合、暗号通貨は完全にクライアントに返却されます。

このようなモデルは、成功したローンカバレッジを100%保証し、担保としてデジタル資産を使用することの効果を一度確認することはありません。したがって、債権者と彼のクライアントとの間の最大の信頼が保証され、与信に資金を貸す金融機関はどんな方法でも騙されないような状態にある。
未来を見て
eCoinomicが提供するソリューションの議論の終わりに、プラットフォームがどのくらい早く立ち上げられ、信用できる安全な融資システムが実装されるかを見てみましょう。担保の形でローンを確保するデジタル資産としての暗号通貨の世界的導入に近づく非常に重要な目標を追求しているので、プロジェクトの見通しについて多くのことが言われています。

したがって、4月3日から4月21日まで、eCoinomicをインスタントローンに使用すると確信しているユーザーは、プラットフォームのサービスを使用するために必要なトークンを購入できる、CNCトークンの処方が行われます。

その直後に、プレリリースにプラットフォームのアルファ版が公開され、その後5月中にICOのメインラウンドが開始されるので、彼らは彼らの期待の確認を受けるでしょう。

eCoinomicプラットフォームの完全な立ち上げは、今年の11月には早期ユーザー向け、12月は他の参加者向けに計画されています。それにもかかわらず、プロジェクトの作業は2020年まで続くため、プラットフォームには暗号通貨市場のすべての参加者の中で最も要求される最も有効なツールが補充されます。

詳細は以下のサイトをご覧ください:

| Anne Thread | Website | | White Paper | | Facebook | | Twitter | Telegram ||


著者:warna warni dunia

私のプロフィール:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1850063

私のEth:0xD93BCAdFFbD283f8552b3a274B424f02c5CA2802


Kamis, 12 April 2018

G-GLOBAL, is een gedecentraliseerd consultingplatform op basis van BLOCKCHAIN.


G-GLOBAL? is een gedecentraliseerd overlegplatform op basis van BLOCKCHAIN ​​en
G-GLOBAL biedt ook informatie aan nieuwkomers aan BLOCKCHAIN-technologie door centra te bouwen voor hun ideeën. Over het algemeen delen ze informatie over zaken als technische ondersteuning, startkapitaal, personeel en juridische ondersteuning. Het bepaalt het niveau van productiviteit en professionele competentie door een innovatieve aanpak te bieden voor het oplossen van bedrijfsproblemen. G-GLOBAL Counselling biedt antwoorden op vragen als het werven van middelen voor mensen en geld.

en slechts een klein percentage van de mensen die echt proberen maximale resultaten te bereiken, tonen passie, toewijding en passie. We hebben speciaal personeel nodig om speciaal werk te doen, maar vinden het heel moeilijk. Met de hulp van G-Global kunnen leden van over de hele wereld toegang krijgen tot de kennis en ervaring van onze expertcommunity om onze problemen op te lossen.

Alle transacties die worden uitgevoerd op het G-Global platform zijn gebaseerd op Ethereum en Blockchain, evenals de gecodeerde details van gegevens en bestandsinformatie die zijn opgeslagen met behulp van het IPFS-protocol.

Project voordelen

Transparantie door blockchain-technologie.

Vertrouwen. De financiële relaties op het platform worden beheerst door slimme contracten. De kosten van elk consult moeten vanaf het begin worden bepaald, geld wordt alleen overgedragen als de service te goeder trouw wordt uitgevoerd.

Systeem rating. dit biedt een mogelijkheid voor beginners en ervaren werknemers, omdat het contract aan de gang is, heeft elke deelnemer een individuele rang gevormd.

Machine learning. De hoofdversie van het platform zal een standaard zoekfunctie implementeren voor verschillende criteria.

Commissie evenredig. Platformkosten worden in G-GLOBAL-tokens in rekening gebracht tegen een tarief van 15% van het totale aantal transacties.

Verwijzingsprogramma. Elke gebruiker kan nieuwe leden uitnodigen en 15-30% van de systeemwinsten ontvangen. Dit zal de marketingkosten voor de aantrekkingskracht van nieuwe experts en klanten verlagen.

Optimalisatie van bureaucratie en belastingen. Voor specialisten is het veel winstgevender om diensten via platforms aan te bieden dan om op traditionele wijze een baan te vinden.

G-Global Token

G-Global-kaarten worden alleen uitgegeven tijdens ICO. Tags zijn gebaseerd op de ERC20-standaard van de Ethereum-blockchain. Tokens vormen een praktisch onderdeel van het bedrijfsplatform. De lancering van het globale token G is te wijten aan het onvermogen om het bedrijfsmodel van de bestaande code te implementeren. Na het voltooien van elke transactie in het ecosysteem, worden de servicekosten in rekening gebracht op G-Global-kaarten met een tarief van 0,6 denominaties per dollar betaald aan experts. De vergoeding is altijd 15% en is in dit geval gebaseerd op de tokenprijs op het moment van ICO $ 0,30. De absolute waarde van de kosten in de kaart zal veranderen wanneer de marktnotering van het token verandert. Adviesdiensten worden betaald met geld, de waarde wordt bepaald op basis van de instemming van de partijen.

• Token: G-Global Token

• Preico prijs: 0,1 USD

• Prijs: 1 G-Global Token = 0,3 USD

• Platform: Ethereum

• Ontvangen: ETH

• Minimale investering: 20.000 USD

• Zachte dop: 3000000 USD

• Harde kap: 50000000 USD

• Land: Estland

• Witte lijst / KYC: geen



Met de hulp van G-Global kunnen leden van over de hele wereld toegang krijgen tot de kennis en ervaring van onze expertcommunity. G-Global biedt professionals in veel loopbaangebieden de mogelijkheid om te praten over succes, vaardigheden, ervaring en hun belangrijke ideeën en informatie te delen. We bevorderen de beschikbaarheid van informatie en de vrijheid van meningsuiting voor iedereen, dus hebben we systemen ontwikkeld die professionals aanmoedigen om hun kennis en ervaring te delen.

Wegenkaart



Conclusie.

Omdat de wereld snel groeit, worden veel moderne bedrijven nu gedwongen om door te gaan naar de toekomst van technologie en wordt de levenscyclus van ontwikkeling steeds korter. Nu raken mensen gewend aan slimme fabrieken en slimme fabrieken. Meestal zal dit moderne bedrijf meegroeien met de rest van de wereld. Ons platform schept de voorwaarden die nodig zijn voor bedrijfsuitbreiding in een nieuw tijdperk en bedrijf in de toekomst, waarbij twee stromen van experts worden gecombineerd die investeren in competenties en stromen. Investeerders investeren resources, resources waarvan de competentietool nieuwe producten zal creëren. dan is de keuze voor de beste Decentrale Consulting Market G-global. laten we allemaal met ons meedoen, met G-Global.

TEAM



ADVISORY



Het belangrijkste motto van ICO is om twee hoofddoelen te bereiken:

Introductie en verspreiding van GBP
Ondersteuning voor belangrijke producten, annulering van fondsen en betalingsontwikkeling voor G Global Business Portal.
Het belangrijkste doel is om het aantal actieve gebruikers dat het aantal transacties verhoogt te vergroten en uiteindelijk te leiden tot de ontwikkeling van het platform en tot de kwantitatieve verbetering van de chipsnelheden. In principe is de tokensnelheid rechtevenredig met het aantal services. Naarmate het aantal services toeneemt, neemt de tokensnelheid gelijktijdig toe.


Het wereldwijde platform G zal in de loop van de tijd nieuwe hoogten bereiken en zal een van de grootste stadia van communicatie tussen de volkeren zijn. We zouden allemaal graag de inspanningen van de Kazachse regering waarderen om een heel nieuw idee te krijgen, G Global.

PARTNER



GELIEVE TE BEZOEKEN, VOLG DE SITES IN HIERONDER:

WEB PAGE: https://gglobal.io/
WITBOEK: https://gglobal.io/pdf/G-GlobalWPRus.pdf
Telegram: https://t.me/G_global_Eng
COM FACEBOOK: https://www.facebook.com/GGlobalProject/
TWITTER: https://twitter.com/GGlobal_Project
BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2934338.0

AUTEUR door: warna warni dunia

Bitcointalk Proile gebruikersnaam:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1850063

mijn portemonnee ETH: 0xD93BCAdFFbD283f8552b3a274B424f02c5CA2802

Now it's very sick to get a job, mycro is the answer

Now being very sick to get a job and at mycro can help your work feel easy to do. What application is that? yes it's the Mycro Appl...